conflict

Het Mediationkantoor: dé specialist in conflictbegeleiding

Het Mediationkantoor van Sijben & Partners Advocaten is dé specialist in het begeleiden van partijen bij uiteenlopende kwesties, zoals verstoorde arbeidsrelaties tussen werkgever en werknemer en echtscheidingen. Maar ook voor conflicten tussen ondernemers, burenruzies, problemen binnen de familie of geschillen met de gemeente bent u bij ons aan het juiste adres.

De mediators van Het Mediationkantoor hebben jarenlange ervaring met het begeleiden van allerlei kwesties en daarbij een zeer hoog slagingspercentage van méér dan 90%.
Wij zijn ervan overtuigd dat niet voor elke kwestie een gang naar de rechter nodig is. Zeker als beide partijen dat eigenlijk ook niet willen. Dan is mediation de oplossing.

Conflictbemiddeling met gevoel
Wij onderscheiden ons door het vermogen ons in te leven in de positie en gedachtengang van beide partijen, zonder daarbij partijdig te zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat vrijwel elk geschil een oplossing in zich heeft die aanvaardbaar is voor alle partijen.

Van eigen standpunten naar wederzijdse belangen
Uitgangspunt bij mediation is, dat beide partijen de wil hebben om een goede en duurzame oplossing te vinden. Het allerbelangrijkste is dat partijen weer op een normale manier met elkaar kunnen en willen communiceren, zonder elkaar voortdurend verwijten te maken.
Dat is niet altijd even gemakkelijk, maar wij helpen daar bij. Vaak lukt het om na afloop van de mediation toch weer op normale voet met elkaar verder te gaan. Als men desondanks besluit dat het toch beter is om afscheid van elkaar te nemen, dan zorgen onze mediators voor een soepele afwikkeling. Ook dan is het belangrijk om goed met elkaar te blijven communiceren. Want niet (meer) praten, lost uiteindelijk niets op.

Meer weten?
Neemt u dan contact op met: mr. Hans Sterk of mr. Maurice Sijben.

Terug