Ben van Meurs
mr. Ben van Meurs

Advocaat

Expertise 

Arbeidsrecht en pensioen

procederen in complexe zaken (zowel rechtbank als hoger beroep)

Ben van Meurs is gespecialiseerd in het procederen in complexe zaken. Zowel bij de rechtbank als in hoger beroep. Maar hij adviseert ook over het voorkomen van procedures of het vergroten van de eigen proceskansen. En verder over het al dan niet instellen van hoger beroep; desgewenst ook als second opinion.

Zijn aandacht gaat in het bijzonder uit naar arbeidsrecht- en pensioenzaken, inclusief grensarbeid en grensoverschrijdende procedures.

Daarnaast is hij uw aanspreekpartner voor zaken waarin het Duitse recht een rol speelt. Hij spreekt namelijk vloeiend Duits, studeerde aan het toonaangevende Instituut van Dr. Grannemann, en hij slaagde in 2014 voor het examen als Rechtsanwalt in Duitsland.

Procederen is een vak binnen het advocatenvak.

E-mail : vanmeurs@sijbenpartners.nl

 

Mr. Ben van Meurs heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
– Arbeidsrecht

Deze registratie verplicht tot het elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten behalen van tien opleidingspunten op ieder geregistreerd rechtsgebied.
 

 

Terug