In de wereld anno 2017 verandert het leven nog sneller dan in voorgaande jaren. Meebewegen in het ritme van de nieuwe tijd is van levensbelang. Uit onze analyses van de snel veranderende juridische wereld anno 2017 bleek een groeiende behoefte aan specialistische juridische kennis.
Dat vroeg om een belangrijke strategische keuze: vernieuwen en specialiseren. Met ingang van 1 maart 2017 kiezen wij voor het focussen op drie vakgebieden, waarin we meesterlijk willen zijn en excelleren: arbeidsrecht, onderwijsrecht en ondernemersrecht.
Die strategische keuze vroeg om een ingrijpende vernieuwing van ons mooie kantoor. Dit ontstond in 1997 toen Vondenhoff Advocaten en Sijben Advocaten fuseerden tot Vondenhoff Sijben Advocaten. Twintig jaar later groeit ons kantoor door naar: Sijben & Partners Advocaten

De organisatie is gestroomlijnd en het team voldoet aan de nieuwe eisen. Thans bestaat de maatschap uit: mr. Maurice Sijben, mr. Vian Vonken, mr. Jeroen Gorissen en mr. Herman Berendsen. In ons kantoor kunt u terugvallen op de kennis en de inzet van dertien advocaten, drie juristen en elf ondersteuners.
Hoofdvestiging blijft het sfeervolle pand Akerstraat 104 in Heerlen. Daarnaast houden wij op afspraak kantoor op onze bezoekadressen in Roermond (Business Center Roerpoort, Boven de Wolfskuil 3 – B3), Amsterdam (Hullenbergweg 278-308) en Den Haag (Koninginnegracht 53).

Maar… niet alleen juridische vakkennis en vaardigheden mag u van ons verwachten. Wij kennen de markt waarin onze cliënten actief zijn, van binnen en van buiten.
Sijben & Partners Advocaten wil in die wereld een verbindend en veilig houvast zijn voor haar cliënten en relaties. Wij willen schouder aan schouders staan naast onze cliënten en relaties: deskundig, laagdrempelig, betrokken, met passie.
Sijben & Partners Advocaten zet de standaard neer, landmark in het juridische landschap. Dit kreeg tot slot ook vorm in onze nieuwe huisstijl: zelfbewust, krachtig, prikkelend en onderscheidend.

Terug